Κανονισμοί λειτουργίας

1. Συμμετοχή στα προγράμματα εκμάθησης

Η συμμετοχή στα προγράμματα σκι γίνεται κατόπιν συμπλήρωσης της αίτησης εγγραφής αθλητή, της υπογραφής του κανονισμού λειτουργίας και κατοχυρώνεται με την πληρωμή του ποσού προκαταβολής τουλάχιστον των 2 πρώτων μαθημάτων (120 ευρώ). Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 21/01/2017. Οι αναβάσεις είναι συνεχόμενες και θα ξεκινήσουν, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2017. Ο αθλητής μπορεί να επιλέξει μία μέρα προπόνησης (Σάββατο ή Κυριακή) η οποία, δεν μπορεί να αλλάξει στα μέσα της σεζόν. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να επεκτείνει το πρόγραμμα των 6 αναβάσεων, πληρώνει απλά τη διαφορά. Η κατανομή των παιδιών στις ομάδες γίνεται αποκλειστικά από τους δασκάλους-προπονητές με βάση το επίπεδο και την προηγούμενη εμπειρία του παιδιού στο σκι.

 

2. Τρόπος πληρωμής διδάκτρων:

Στο πρόγραμμα των 6 αναβάσεων το συνολικό ποσό πρέπει να αποπληρωθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου (σε περίπτωση αποπληρωμής με δόσεις, maximum 2 δόσεις).

 

3. Ακύρωση συμμετοχής στην προπόνηση:

Η συμμετοχή του παιδιού για την ημέρα που έχει επιλέξει (Σάββατο ή Κυριακή) δεν θεωρείται δεδομένη. Δηλώσεις και ακυρώσεις συμμετοχής γίνονται με mail στο info@alpisski.gr ή με γραπτό μήνυμα (sms) στο 6989 855205 ώστε, προς εξυπηρέτηση σας, να υπάρχει καταγραφή. Έγκαιρες ακυρώσεις θεωρούνται αυτές που γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 14:00 μεσημέρι, πριν την ανάβαση και δεν έχουν χρέωση (ακυρωτικά). Υποχρεούστε να ενημερώνετε έγκαιρα για τυχόν ακύρωση ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στην αναχώρηση της αποστολής.

 

4. Πρόγραμμα ημερήσιας ανάβασης:

Οι ώρες αναχώρησης είναι 06:20 στο Πανόραμα, 07:00 Βούλγαρη (κοντά στα γραφεία του συλλόγου) και 07:10 στο κέντρο (Δωδεκανήσου με Πολυτεχνείου). Ώρα επιστροφής στις 18:00 για το κέντρο, στις 18:15 για τη Βούλγαρη και στις 18:30 για το Πανόραμα. Παρακαλείστε να είστε συνεπείς στις ώρες αναχώρησης! Το πρόγραμμα στο βουνό περιλαμβάνει 5 ώρες προπόνηση στο σκι με διάλειμμα ενδιάμεσα μισής ώρας για κολατσιό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο σύνδεσμο «Πρόγραμμα Ημερήσιας Ανάβασης» στο site του Alpis.

 

5. Απαραίτητος εξοπλισμός αθλητή:

Οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και ενδυμασία που αρμόζει στο άθλημα του σκι. Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει ο σωστός εξοπλισμός και ενδυμασία στο αντίστοιχο σύνδεσμο του site του Alpis «Οδηγός Ενδυμασίας – Προετοιμασίας». Τα προσωπικά σακίδια των παιδιών παραμένουν, την ώρα της προπόνησης, κλειδωμένα στο λεωφορείο και έχουν πρόσβαση σε αυτά, τα μέλη του Συλλόγου που συνοδεύουν την Ακαδημία.

 

6. Συμμετοχή γονέων στις ημερήσιες προπονήσεις:

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο του συλλόγου, εφόσον δηλώσουν εγκαίρως αυτήν την επιθυμία τους και εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις εντός του λεωφορείου.  Σε περίπτωση πληρότητας, προέχουν οι μαθητές της Ακαδημίας.

 

7. Ευθύνη/Ασφάλεια:

Η μεταφορά των παιδιών στα χιονοδρομικά κέντρα γίνεται με ειδικά σύγχρονα λεωφορεία (που διαθέτουν χιονολάστιχα /αλυσίδες). Τα παιδιά συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στο λεωφορείο, αλλά και στο χιονοδρομικό από τους δασκάλους και προπονητές τους (η συμμετοχή των γονέων είναι προαιρετική). Ομάδα γονέων, αλλά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, συνοδεύουν κάθε αποστολή για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας. Τα παιδιά είναι επίσης ασφαλισμένα από ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.

Όλοι οι δάσκαλοί μας γνωρίζουν από πρώτες βοήθειες και έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε ενδεχόμενο στο βουνό.